0
0$

Згода на обробку персональних даних

Покупець, оформляючи замовлення на сайті інтернет-магазину http://navrocky.com  (далі - Сайт), зобов'язується прийняти Згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. Прийняттям даного Згоди є оформлення замовлення і внесення Покупцем своїх даних. Покупець надає свою згоду власникам інтернет-магазину на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Згода дається на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім'я, по батькові; адреса проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти.

2. Метою обробки персональних даних є - продаж товарів з сайту, а також обробка замовлень Покупця.

3. Підставою для обробки персональних даних є ст.6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI. В ході обробки з персональними даними будуть здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, знищення.

4.  Покупець надає свою згоду на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця.

5.  Персональні дані обробляються до ліквідації інтернет-магазину.

6. Згоду може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу navrocky.studio@gmail.com, в темі листа слід вказати «Відмова від обробки персональних даних».

7.  Справжня згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.5 та п.6 даної Згоди.

 
Підпишись на наш YouTube канал

Контакти

+38(063)233-3003